Recursos i estratègies per a mestres que volen integrar les TAC a les seves aules

Organització personal

Delicious

Del.icio.us és un servei de gestió d’adreces d’interès socials a través del web.

Permet pujar a la xarxa les adreces d’interès, que clàssicament s’emmagatzemaven des del navegador localment a l’ordinador, de manera que són consultables a través d’Internet i no només en local. També en facilita la categorització amb paraules clau (etiquetes), fet que n’agilitza la localització.

Però no tan sols permet agrupar-les i etiquetar-les, sinó també compartir-les amb altres usuaris del servei i així conèixer qui (i quanta gent) ha desat un determinat enllaç.

Symbaloo

Symbaloo és una aplicació web que mitjançant un breu registre ens permetrà agrupar i / o gestionar les nostres pàgines web o blocs preferits per així no haver de memoritzar tots. L’ambient és molt gràfic i colorit, permetent afegir bookmarks, Widgets, Lectura de Feed …. web’s. És una eina onlinee podem accedir des de qualsevol ordinador i qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

Netvibes

És un servei web que actua com un escriptori virtual personalitzat, que permet molt ràpidament la configuració d’una pàgina d’inici que contingui feeds favorits, accés al correu, notes de text, informació meteorològica,…

Visualment s’organitza en solapes o pestanyes (tabs), on cadascuna d’elles forma un agregador de diversos mòduls i widgets desplaçables prèviament definits per l’usuari.

Anuncis
%d bloggers like this: